"Alcool si salata beof..." = Dinamita...

Cum sa nu te superi pe Ceausescu?

Scapind la maturitate loviturii de microbuz si eliberati de dependenta de a haladui prin hipermarketuri, parintii copiilor zamisliti in ultimii ani ai epocii Ceausescu apar alaturi de odrasle la televizor intr-un reality show de impact.
Cum sa nu il blestemi pe 'Ceasca'?
Trebuia depasit planul la papusi gonflabile, el a tot confundat cantitatea cu calitatea si iata ca semenii respectivi dau rateuri live spre oroarea bunicutelor cu pensie de mizerie si cu slaba pregatire in prepararea de gemuri si prajituri.
Fete cu sinii prabusiti din pruncie si cu carnea deja lasata, asta la doar 19ani, ataca torpilator baietii tomnateci si cam pampalai, in direct si la televizor sa ii vada bunicutele si coropisnitele de soacre potentiale sau paratraznetele de mama gardian.
Merita impuscat Ceausescu!
Parintii unor asemenea copii trebuiau sa se razbune pe papusi gonflabile, pe dispozitivele de domolit barbatia ci nu in penurie de plesnitura fustei, sa participe la nasterea oricarei forme de cetatean.
In pragul Craciunului asemenea emisiuni iti edifica o necautata doza de sadism si iti vine sa le doresti unor asemenea specimene: 'toate cele deranjante la matze, de Sarbatori'.
De acolo poti afla informatiile vitale fara de care nu poti trai linistit, cum sunt stirile difuzate de dezbaterile despre Elodia sau despre bolile venerice ale lui Costin Marculescu sau despre cum isi cauta supravieturea perechile in casa Norei pentru Mama....
Acestea sunt adevaratele cauze ale bolilor contemporane de ochi: vulvetele disperate ca nu-s manechine si ca injectiile cu chestiuni botulinice le intra doar in buze, fese, 'diblurile' frontale si nu au efect intercranian sa le mai largeasca IQ ul.
Fete 'mature' cu constiinta valorii dezvoltata, gata sa munceasca cinstit ca manechine si sa prezinte zimbind si lepadatura de matze cufurite, disperate de frustrarea ca ele nu sunt capatuite si sunt sarace, acompaniate de mamele care rinjesc coropisnitizan si multicoltzos, fetele vin si presteaza prosteala masiva in numele adevarului pe care premiul il emana, o valoare corespunzatoare momentului pentru 'un mort banesc' corespunzator(indiferent de moneda).
Peste ani, toate lucrurile de acum vor fi nevinovatii candide de ingeras, pe linga gesturile libere care vor lasa pe viitorii aplaudaci cu meclele lipite de ecrane cind cine stie cum se vor dezbraca sau suspina nimfele viitorului, cind pudoarea va fi considerata eczema si vindecarea se va face prin expunerea la reflectorul camerei de vederi a crestelor muntilor venusieni din formele de relief ale concurentelor.
Pe fundal se va face mai dihai reclama la pastele de dinti care impiedica acrirea ciorapilor transpirati si faciliteaza montarea unui neuron din termopan care sa acompanieze pe cel natural al privitorilor.
Ce grozav e cind te uiti la un reality show, in compania parintilor rapusi de pensie, nostalgici dupa Dallas si neintelegind de ce, daca tot se intra in Uniunea Europeana, de ce trebuie intii fracturate anumite tari ca mai apoi saintre toate bucatile in acelasi loc?
Accepti, in asemenea circumstante, ca fete de 19ani pot arata ca la 30 (ti se va spune ca nu o iubeste camera, de parca ar fi obligatoriu) si mai privesti cum nimfa juvenila, da intr-un plapind nervos, cu vorba acoperita cu zeama de picamer, care el poate o iubeste si el e peste 35de ani si facut sa se simta mintal 'in cirje'.
Fata, are un neg pe suflet, care ii e infloritor odata cu virsta dar cum nu pute vizibil si nu se vede la inregistrarea video, amageste timizii ca e taria sinului curat.
De fapt nu stii ce pudreaza pe dedesubtul rochiei micutza degradata...
Apoi schimbi canalul spre supararea mamei, inchizi ochii si te gindesti la fata de 19ani.
Ii sunt lasate titele si are fundul plat si carnea moale.
E tinara, are numai 19 ani.
S-a nascut asa? Daca tat'su avea o papusa gonflabila si daca se supara prea tare pe ea, protesta dezumflind-o, asa?
Constati ca inca nu au plecat toti care trebuia in afara.
Poate ca mai e timp.
Cum sa nu te superi pe Ceausescu?




Revolutia din 1989, despre teroristi

Anul 1989 este anul serviciilor secrete din toata lumea.
Reforma sovieticilor venea tot pe linia servicilor secrete care au furnizat nu numai informatii comparative din locurile unde popoarele nu construiau socialismul si traiau la modul de viata la care poate ca se tinjea prin anumite niveluri ale PCUS si KGB ci si conducatori vizionari si reformatori (vezi Andropov, Gorbaciov, Putin).
Securitatea romana a schimbat istoria tarii, asa dupa cum si celelalte servici secrete nationale au intervenit la est europeni in istoriile tarilor lor.
Ceausescu impreuna cu activul de Partid, Militia si Armata nu erau in contact cu nimic din afara tarii, cu nimic altceva din ceea ce le furniza serviciile secrete, lor realitatea exterioara le era prezentata din rapoartele ofiterilor informativi iar contactele cu exteriorul erau facute tot prin intermediul ofiterilor de securitate.
Schimbarea regimului a fost facuta din interiorul tarii iar o parte minora, inteligenta, profesionalizata si matura a cadrelor de Securitate a aplicat lovitura sistemului pe care Ceausescu il stapinea impreuna cu Partidul, Militia, Armata si impreuna acea parte obedienta si avantajata a Securitatii.
A existat temerea unei rezistente si a raspunsului brutal al unei forte represive si de protectie a regimului si conducatorului, lucru care a determinat ingaduinta patrunderii luptatorilor specializati straini, in special sovietici, pe teritoriul tarii.Altfel cum se poate explica patrunderea a 35000 de 'turisti' sovietici?
Ei nu pot trece neobservati prin frontiere si putin probabil ca sa treaca granitele de atunci.
Acest lucru nu a fost posibil fara complicitatea Securitatii care transferase de la Armata chiar trupele de graniceri, ca sa se poata astfel administra mai bine granitele tarii.Declaratii in presa a prezentei celor 35 de mii de 'turisti' sovietici sustin ipoteza.
Romania nu avea in 1989 o activitate intensa prin punctele de trecere a frontierei de stat si trecerea prin frontiere a 35 de mii de turisti nu avea cum sa ramina neobservata, pentru ca activitatea acestora sa nu fie supravegheata.
In vara anului 1989 se inregistrasera rezultate bune din activitatea de turism, regimul lacom de valuta putea avea astfel vigilenta inselata.Multi est germani preferasera sa vina pe litoralul romanesc, erau in jur de 11 mii, deci de trei ori mai putini decit 'turistii' sovietici care aveau sa vina spre sfirsitul anului.
Totusi nemtii au putut fi vazuti si semnalati de societatea romaneasca insasi, pe cind cei minimum 35mii de turisti sovietici care urmau sa se distreze altfel aici nu se faceau simtiti ca prezenta... de unde rezulta discretia sporita a acelor 'turisti'.
Est germanii turisti au plecat in toamna acelui an si s-au oprit in Ungaria care tocmai demontase gardul dinspre Austria si au putut trece in Austria unde au si solicitat azil politic.Deci granitele romanesti fierbeau si nu stiu, in acele conditii de tensiune si vigilenta, cum ar fi putut trece neobservati si cu usurinta atitia 'turisti'.
Acei 'turisti', sumar imbracati si deplasindu-se in automobile, erau fara armament, armament care a fost livrat ori de catre serviciile secrete romane ori de catre cei care le-ar fi adus armele de peste granita, cu mult mai greu luind in calcul numarul armelor si cantitatea de munitie aferenta.Daca armele si munitia erau aduse de peste granita era suficient de greu daca nu chiar imposibil considerind vigilenta trupelor de graniceri si dispozitivele de la acea vreme.
Armamentul nu putea fi decit usor iar tehnica de comunicatii ca si celelalte elemente din dotare erau cu mult reduse numeric.E cu mult mai plauzibil ca armele si munitia sa fi fost livrate chiar de romani 'turistilor', era cu mult mai bine acoperit factorul de reusita al operatiunii dar oferea si pozitia dominanta romanilor care participau la actiune.
De ce?
De ce sa fie folosit grupul diversionist si operativ compus din militari straini?
Pentru ca nu existau efectivele necesare loviturii de stat.Ceausescu ar fi putut fi aparat de Armata si de Militie iar activul de Partid ii era devotat acestuia.Noua grupare politica instaurata la Bucuresti ar fi trebuit sa fie protejata ea insasi impotriva fortelor fidele regimului Ceausescu.
Nimeni nu a banuit maginitudinea exploziei populare romanesti.Existau si precedentele est europene cind schimbarile se desfasurasera moale si fara incidente, cum e cazul est germanilor si cehoslovacilor, iar la unguri, acestia demontasera gardul de la frontiera cu Austria dar la romani......Corpul expeditionar 'turistic' patruns in Romania avea rolul operativ, fiind disponibil pentru protectia noului grup de putere care ar fi trebuit instalat inlocuind nucleul de putere Ceausescu.
Accesul numarului mare de 'turisti' (sunt totusi 35000, adica peste 3 divizii de luptatori specializati), accesul la armament si munitie a acestui mare grup operativ nu ar fi fost posibil fara sprijinul si controlul Securitatii care dispunea de ofiteri de comanda, de stat major si de tehnica de lupta si de comunicatii dar nu avea efective pe masura unei confruntari cu trupele Armatei si ale Militiei.
Pe de alta parte asistenta, logistica oferite de securistii romani 'turistilor', pastra controlul puterii si pozitiei asupra grupurilor expeditionare straine care depinzind de furnizarea cu arme si munitii de romani aveau actiuni limitate si monitorizabile.(Istoria romanilor are consemnate dificultatile cu care au plecat rusii la 1877 de pe teritoriul romanesc si cum s-au retras in anii '50.)
Astfel se explica modul facil de patrundere (au patruns fara armament, pe care l-au primit din interiorul tarii), au beneficiat de armament si munitie furnizate de Securitate(dar in cantitati limitate si sub un strict control) care asa ii putea controla si tine sub observatie (asa se si explica usurinta cu care au plecat cind au primit ordin sa se retraga si sa nu intervina prin actiuni si deschiderea focului) si nu au actionat decit sporadic (unii dintre ei au avut misiuni autonome si ei pot aparea drept'teroristii', majoritatea insa nu au mai actionat datorita rasturnarii situatiei de catre poporul roman).
Iesirea in strada a romanilor inseamna Revolutia, au adus trupele de interventie externe in postura de nenecesare, expunindu-le prin fraternizarea Armatei cu populatia lucru care rasturna clar raportul de forte de pe teren cind noul nucleu de putere anti Ceausescu era din nou sprijinit de Armata si popor, asemanator anului 1968.Si asa trupele straine, fiind expuse pe teritoriul romanesc, in noua conjunctura si temindu-se de conflictul cu Armata, care ar fi fost sprijinita de populatie si neavind autonomie la arme si munitii, au preferat neimplicarea in evenimente.
Exceptie au facut elementele care aveau insarcinari separate si care au actionat izolat, fiind separati de obiectivele pentru care fusesera contractati chiar poate cautind sa aresteze sau distruga nucleul de putere deja format pentru finalizarea altor planuri care ar fi reconfigurat frontierele si unitatea Romaniei.
De ce nu sunt adusi, la lumina, acei militari care au actionat independent de aceste trupe 'turistice'?Pentru ca ar fi un enorm scandal diplomatic de pe urma caruia ar pierde toti si mai ales statul roman ar pierde atuuri in pozitia de dialog si de negociere din prezent si din viitor.E limpede ca romanii au realizat si trait istorie si o revolutie autentica, au incurcat planurile estice si cele vestice si au gasit fireasca solutie romaneasca, asa cum de peste 500 de ani toti inaintasii nostri au facut-o.
Smerita reverenta!




Traiane,......urnele vor avea chilotei cu blanita...a la Botezatu

Traian Basescu a reusit sa foloseasca cel mai bine femeile in politica. Numele lui apare in preajma sotiei iubitoare de echitatie,a fiicei iubitoare de tinar Hrebenciuc, al deputatei Anca Constantinescu micsoratoare de cioc a pesedeilor dar si al Elenei Udrea purtatoare de biletel.
Ceilalti lideri stapinesc cu dificultate relatia cu femeile ba chiar le au intins capcane si le au cam ruinat din capital si imagine. Nici Traian Basescu nu s a sfiit sa altoiasca pe cei care cresteau prea repede si umbreau riinjetul media al sefului.
Poate fi uitata strivirea administrata zinei PIN, Laviniei Sandru, lui Cosmin Gusa si lui Cristian Boureanu?
Lavinia Sandru inchidea pe cei cu care dialoga in alegeri si promova idealurile PD cu o vigoare si convingere care au dus-o la excludere.
Mona Musca, figura pregnanta a liberalismului, a fost eliminata dupa ce i s-a gasit dosarul ingreunat de declaratiile din trecut dar sunt destule motive care ar fi putut declansa campania de indepartare din PNL unde umbrea portretul de lider al lui Calin Popescu Tariceanu. Pentru viitor Mona Musca joaca un rol minor in gruparea artificiala din jurul lui Theodor Stolojan. Romanitza Iovan a cautat tirziu sa intre in partidul lui Stolojan, ecourile mici, efectul nesemnificativ.
Mai interesanta a fost campania Alinei Plugaru care prin prezenta ei exotica a atras atentia multimii asupra partidului lui Stolojan, a incercat sa intre in partidul acestuia si cauta sa fructifice imaginea creata la viitoarele uninominale.
Oana Zavoranu nu a adus audienta publica de care aveanevoie PRM.Cu tatuaje, cu noi silicoane si creionari botulinice ale buzelor, mostenitoare de cimitir si imobiliare, Oana s-a certat cu mama ca este impinsa frenetic spre cheltuiala si hedonism, joaca in telenovele, este clontoasa dar mesajul ei politic e nul.
Stomacul nu se hraneste cu silicoane si nici cu prosteala impertinenta a unor dudui promotionale ale unor baieti politici smecherizati in sichismisuri politice.
Atente si tinind la contractele lor de publicitate, Andreea Marin si Mihaela Radulescu au stat departe de orice mesaj politic, preferind fiecare demersurile de natura umanitara.
Nu stiu cine se gindeste sa apara cu Simona Senzual in alegeri dupa cum nu stiu cine va miza pe magnetismul furnizat in campanie de Elena Basescu.
Femeile politician romane au profilul lor, mai redus decit pina in 1989 si mai mare decit cel din alte tari europene.
Romancele sunt si europarlamentari sau au fost dar si artagoase precum deputata Anca Constantinescu, cea care recomanda opozitiei PSD sa faca ciocul mic pentru ca nu mai sunt acestia la guvernare.
Rolul femeilor in politica romaneasca nu va fi dupa sablonul Laurei Andresan si nici al Alinei Plugaru, ele nu sunt preferate de nicio viitoare nevasta de presedinte asemenatoare doamnei Chiajna sau tovarasei Elena.
Va exista un pact de achitare a lui Pepe contra iesirea Oanei Zavoranu din PRM?
Irina Schrotter intra in politica, stiati? Urnele vor aparea cu chilotei........cu blanita!! a la Botezatu...curat Botezatu.




Se string zorile vremurilor noi...

Nu stiu cit de vinovati sunt americanii pentru ca au semnat cu statul roman un acord prin care pot face orice si nu dau socoteala decit poate instantelor lor dar ei nu sunt deloc vinovati.
Ei trateaza povestea ca pe o afacere din care trebuie sa cistige cit pot de mult si cit pot de repede.
Cine crede ca este vorba de un parteneriat este naiv sauare interese care converg catre ceva de partea americana.
Chiar conducatorii romani nu au interesul sa avantajeze cu ceva tara lor.
Conducatorii romani sunt fara demnitate nationala si dornici de capatuiala si protectie contra rusilor de care se tem deja genetic.
Slugarnicia si pupindosismul ma intriga si sperie. Americanii prefera in loc de colaboratori curve ticaloase, ei sunt seniori pe plantatie si ocupanti iar cei cu care ar putea lucra profesionist nu sunt alesi ci sunt selectati tembelii, nemernicii si scursurile.
Cum Dumnezeu?
Chiar in manualele lor de management e scris ca liderii au parteneri si ratatii isi fac echipe cu subordonati si neprofesionisti.
De ce prefera America sa lucreze aici cu oameni nevertebrati?
Astfel ei nu fac decit sa certifice profesionalismul celor care aveau scoala sovietica si consacra performantele obtinute in trecut. Daca pe teritoriul, unde ar fi putut avea prieteni, ei se comporta abuziv si asemenea ocupantilor, nu trebuie sa ai scoala multa ca sa nu te intrebi de ce trebuie sa ii slujesti pe cei care zic ca apara libertatea?
America face prin gesturile sale mari deservicii libertatii si poate ca asta o intereseaza, ca sa poata pune in miscare imensa masina militara care nu trebuie sa rugineasca. Pintenul dezbinarii europene este infipt prin recunoasterea independentei Kosovo, fara niciun ONU si fara vreo prevedere in dreptul international.
Statele arabe vor recunoaste independenta Kosovo, Islamul va deveni mai activ in Europa si America va apara 'libertatile si democratia' in zona cu istorie unde a fost format poporul sirb. Clar este insa ca nu conteaza, planurile sunt altele, Kosovo trebuie desprinsa de Serbia ca sa urmeze si ungurii mai apoi valonii sau flamanzii, bascii si cipriotii turci.
Se spune ca cine sapa groapa cuiva are sanse mari sa cadasingur in ea.
America puternica si stapina lumii a facut din Israel buldogul Orientului mijlociu, a izolat Iranul, ocupa Afganistanul dintr-un motiv stiut doar de ei si au reusit sa intoarca Irakul cu doua sute de ani in urma.
Cu Siria a fost problematic pentru ca rinjetul diplomatic rusesc avea stralucirea dintilor parasutistilor militari ai Spetznaz.
Coreea de nord a renuntat la programul nuclear, acolo cureaua e mai largita dar nu stiu cit de invadata va fi tara de sud coreeni si brigazi de infanteristi marini americani ca sa desprinda Coreea de nord din Axa Raului.
Privind Irakul ma intreb ce va deveni urmatorul stat care va fi ocupat de o invazie a armatelor americane.
Somalia, Afganistan, Iugoslavia si Irak, sunt tarile undetrupele americane au adus eliberarea si revolta.
Principiul romanilor de a imparte si stapini este valabil si astazi.
Ceea ce nu stiu este cit stapinesc americanii societatealor si cit pot evita propria secesiune in ciuda uniunii pe care o au.
Actele si campania de 'independentizare' a Kosovo ofera nu numai prilejuri deosebite de crestere si revigorarea vizionismului, xenofobiei si nationalismului acut inveninate de separatism si extremism dar asigura, pe viitor, exact acele mijloace care pot destrama nu numai Europa ci si chiar insasi America.



Timisoara 1989

Alegeri libere, libertatea presei si deschiderea granitelor, acestea erau principalele revendicari din platforma program de la Timisoara.
Eu am mari indoieli ca idealurile le-au venit, pur si implu, in cap demonstrantilor de atunci si de acolo, dupa cum cred ca daca Ceausescu nu pierdea autoritatea la Bucuresti la celebra sa adunare populara, Timisoara putea fi arata la propriu si adusa la tacere cu tunul.
Inca am semne de indoiala ca acei romani care au sarit in sprijinul lui Laszo Tokes sa nu fie mutat din casa sa erau romani si nu agenti diversionisti iar daca diversionistii erau straini, cu siguranta aveau in apropriere si supraveghere, ofiterii romani de Securitate care le respirau in ceafa .
Romanii sunt tematori si dezbinati pentru cauze cu mult mai simple, deci cu atit mai mult nu sunt predictibili ca saritorii in apararea unui pastor maghiar.
Fie si asa, Bucurestiul este locul unde se 'intoarce ceasul' in Romania.
Revolutia romana a cistigat la Bucuresti iar rolul Timisoarei devine, de fapt, un element de propaganda care sa sustina legitimitatea noilor veniti de la putere.
Ceausescu crease, Vestului si sovieticilor, impresia populatiei strins unite in jurul Partidului si al sau, ceea ce in mare era adevarat (oamenii erau asa de frica si de nevoie) si rasturna planurile strainilor si descuraja sin start orice opozitie interna.
Romanii insa asteptau schimbarea de afara si toti se uitau cu speranta la sovietici, la Gorbaciov, chiar si Occidentul facea acelasi lucru, deoarece Europa de Est era zona de influenta a sovieticilor.
Sovieticii aveau interese noi, ale unei noi viziuni si prioritati total diferite de cele din trecut.
Mecanismul reformei impuse din interiorul lagarului comunist este unic in istorie, ceea ce demonstreaza ca reformatorii au pornit tot din sinul clasei dominante si conducatoare.
Nu se poate pune problema infringerii sovieticilor cit timp ei au parasit pozitiile ocupate fara sa fie invinsi sau huiduiti ci temuti si respectati.
Rusia a aparut in locul URSS ca si alte state care fusesera parti din URSS.
Procesul de reforma pornit atunci a adus occidentalizarea unor state care acum sunt membre depline ale UE dar poate ca este bine sa se stie ca si Rusia a reatins potentialul militar si tehnologic pe care il avea fosta URSS, cu tehnica mult mai moderna, performanta si fiind un actor respectat si simpatizat la scara planetara, simpatia e un plus cistigat sub Putin. Tarile est europene au fost antrenate in UE pentru evitarea construirii unor ample structuri furnizoare de trafic, mafie, haos si coruptie.
Deci daca vedem numai distantele la care suntem acum, dupa acesti 18ani scursi, se va putea realiza ca procesele des chimbare declansate nu au fost intimplatoare si lasate hazardului.
Deci cum puteau gindi oamenii aceia nevinovati care fusesera impuscati, vinati, chinuiti, torturati sa proclame revendicari si sa aiba curajul sa ceara rasturnarea comunistilor? Revendicatorii erau muncitori, intelectuali si tineri caresa creeze imaginea reprezentativitatii, a dorintei colective nationale.
Au existat ghizi si coordonatori ai intregii miscari care a fost ridicata de diversionisti, asa dupa cum Sergiu Nicolaescu crede ca baricada de la Inter ar fi fost ridicata si sustinuta de securisti acoperiti care presau mina fortelor de interventie antitero.
Si la Baricada erau suficienti semeni care stateau pe trotuar si nu interveneau la manifestatie, manifestatie care era sustinuta de diversionisti, de revolutionari si de cunoscatorii de la distanta. Pentru cei mai multi, frica era prea mare si impreuna cu sentimentul de apartenenta la colectivitate au influentat gindirea tuturor la nivel de generatie de unde si sansele reduse ca romanii asediati de gloante si presiune psihica maxima, sa construiasca o platforma de revendicari, aceasta venea din exteriorul lor, ei erau doar cei mobilizati pentru executarea planului.
Si asa, ei au asimilat platforma de revendicari sub stress si au promovat-o multimii, ca ratiune de viata si justificare la actul de rebeliune intreprins.
Miscarea a fost suficientd e riscanta atit pentru cei care au planificat-o cit si pentru cei care au executat-o.
E foarte posibil ca platforma cu revendicari sa fi fost furnizata de elemente diversioniste care o aveau pregatita si au livrat-o protestantilor in momentul potrivit, pentru ca totdeauna intr-un haos creat, citiva au mintile limpezi si obiectivele clare.
Cei care au pierdut au fost depasiti de timp, miopi, opaci, obtuzi, abuzivi si ticalosi.
Puterea nu numai se cucereste ci si se administreaza iar cei dinspre directia Ceausescu credeau ca li se cuvine, deci nu sunt de plins.




Ce naste din Geoana?

Ce naste din Geoana oare ce maninca?
Plecarea lui Ioan Rus din functia de presedinte organizatia Cluj a PSD va aduce stabilitate si va conferi tarie grupului 'Bunicutza'?
Grupul 'Bunicutza' este grupul fondator, considerati mosi si invechiti, fara viziune si fara viitor, anacronici, criptocomunisti si nostalgici, ei au, pe buna dreptate, o mare audienta la mase.
Tigania crocodiliana a actualului jucator-dansator prezidential, inotator in bai de multime si producator de declaratii care ne imping pe marginea prapastiei istoriei sperie si deprima pe multi.
Romania 2007 este un fel de califat cu religie ortodoxa, ex-posesoare de resurse petroliere, condusa de un brazdator de valuri de pe felucile maure, in asteptarea trupelor Unchiului Sam care sa ii asigure puterea si pozitia.
Seicii din divan, cam 322, s-au intilnit inoaza si au pus la cale sa il dea jos de pe dromaderul Boc si sa il alunge de pe covorul fermecat al integrarii.
Grupul 'Bunicutza' pune stapinire pe PSD si il stabilizeaza?\
Nepoteii Bunicutzei sunt baieti instariti si plini de odoare incit nu prea au ei cum sa se dea saraci si nici provenind din prostimea infometata si zgribulita de ger, de la facturi si lipsa medicamentelor.
Grupul 'Bunicutza' vrea sa salveze Partidul, sa nu nasca Geoana vreun mutant politic cu sindrom down, atit de down incit sa poata pierde electoratul traditional.
Moare grupul de la Cluj?
Dispar 'ardelenii' ca influenta si se fractureaza Partidul?
Grupul 'Bunicutza' trebuie sa pastreze Partidul nefracturat chiar daca, numai si numai din salariu, Ioan Rus va fi cistigat citeva milioane de euro iar acum poate deveni conservator si vicepresedinte in partidul denumit conservator.
A durat ceva, poate e doar intimplare, poate e un inceput de reforma si de stabilizare dupa ani de agonie si convulsie interioara, mascate prin misiunea de ministru de externe a actualului presedinte Geoana, despre care Bunicutza l-a rasplatit pentru cavalerismul, de multiinelat, de care a dat dovada cind a fost atacat in plin Congres post alegeri si impins la periferizare.
Cine poate uita? Nici Bunicutza si cu siguranta nici actualul presedinte de partid, cadorisit cu apreciere istorica vis a vis de fecunda sa natura interioara.
Grupul de la Cluj vorbea, prin expertul in comunicare si doctrina, ca Partidul e o cirpa de sters pe picioarele 'javrelor batrine', club in care nu putea fi exclus Buncitza.
'Ardeleni', domni educati, cu avere si stare si desavirsita politete, acesti domni ai grupului nu putea gasi alte cuvinte elegante de apreciere la adresa celor care ii tot incurca si nu ii lasa sa acceada mai repede pe reduta implinirii in Partid si in stat.
'Curat javre batrine!' iar unii dintre ei sunt chiar rozalii, numai ca au obtinut victoria in alegeri, i-au adus pe 'domni' la guvernare, i-au capatuit ca doar le sunt urmasi iar ei ca 'niste domni' au pierdut tot si de duc de ripa la un mod rusinos.
Tinereii nu au inteles ca Bunicutza l-a jucat pe 'Ceasca', ca Revolutia este 'emanatia' poporului roman care 'nemaisuportind tirania s-a revoltat mai intii la Timisoara.'
Si cum poporul roman nu mai suporta tirania, Revolutia a fost transmisa in direct, dupa ce revolutionarii timisoreni gindisera cu capetele lor la proclamatie ca vor alegeri libere si democratice, libertatea presei si deschiderea granitelor.
'Bunicutza' atunci nu a avut absolut niciun amestec, deloc.
Totul era spontan si natural ca si presedintia lui Geoana in Partid si avea vigoarea PD-L ului de azi.
Ce naste din Geoana? Proclamatii maninca, semnate in toiul revolutiei si 'emanate spontan' prin gindirea prealabila.

...Culese de mine in Postul Craciunului, si trimise catre voi in loc de colinde...
(pentru cei care nu sau molipsit de "shoping")

Am vazut un documentar - REVELATII - NU IL RATATI !!!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bancuri de canicula...

42 de documentare de excepţie